Huidige of nieuwe markten?

Hoi groeier,

Haal jij voldoende kracht uit jouw netwerk? Weet dat ook de ondernemers, partners en dienstverleners van Station 88 voor je klaarstaan.

Ik heb een vraag!

Partners

Station 88 maakt gebruik van de diensten van:

Starterslift versnelt kansrijke kennisintensieve innovatieve ondernemers naar een succesvol Business Model. Doel: Startups blijvende impact voor de Brabantse economie te laten genereren.
Starterslift
Het team Ondernemersadvies van de gemeente Tilburg verzorgt de dienstverlening aan startende en bestaande ondernemers in Tilburg en voert Bbz-wet- en regelgeving voor de regio Midden-Brabant uit.
Gemeente Tilburg
Midpoint Brabant is de schakel tussen bedrijven, overheid, onderwijs en maatschappij. Samen zorgen we voor economische en sociale groei in Midden-Brabant.
Midpoint Brabant
Het House of Leisure is het fysieke en virtuele knooppunt voor Leisure ondernemers, die samenwerken aan de businessmodellen van de toekomst. Ondernemers, onderwijs en overheid werken samen aan nieuwe Leisure programma's en initiatieven.
Midpoint House of Leisure
Talent ontplooien en versnellen en dan in het bijzonder de ondernemerstalenten. Station88 is op dat gebied een grote toegevoegde waarde voor partner Fontys Hogeschool Tilburg.
Fontys
Het Programma Leren en Werken heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen te versterken. Speerpunten zijn het bevorderen van werkend leren en het gebruik van het Ervaringscertificaat.
Leren en Werken
De Rabobank is trots op haar aandeel in Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen en zoekt steeds naar verrassende verbindingen. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk.
Rabobank
MCSI is de partij binnen Station88 die social innovation versnelt, versterkt en faciliteert. Een fysieke broedplaats waar multidisciplinair samen wordt gewerkt aan kansrijke initiatieven en programma. Sluit je aan en doe mee.
MCSI
Het huis van de financiering ontsluit de complete financieringsketen. Hierbij bieden we niet alleen advies over regelingen, maar ook over de haalbaarheid er van, de inhoud en de wijze waarop het ingediend moet worden.
Midpoint Huis van de Financiering
Port4Growth is het platform waar groeiondernemers en gespecialiseerde dienstverleners elkaar zakelijk voordeel bieden. Port4Growth brengt ondernemers on- en offline bij elkaar om van elkaar te leren, te inspireren en te netwerken.
Porth4Growth
Tilburg is een stad van makers en een stad waar je het kunt maken. De makers zijn divers, innovatief, getalenteerd en creatief. Dat komt omdat ze ondernemen in een omgeving die ze steunt en stimuleert. Get inspired!
Make it in Tilburg
Provincie Noord-Brabant helpt ondernemers graag vooruit. Brabant wil tot de Top-5 van meest innovatieve regio’s in Europa behoren. De provincie brengt partijen samen en stimuleert nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap.
Provincie Noord-Brabant