Nationaal of internationaal?

Hoi pionier,

Op de hoogte blijven van zaken die jou aangaan als ondernemer? Station 88 houdt je scherp.

Bekijk programma

Partners

Rabobank Tilburg en omstreken is actief in de regio. Maak kennis met de dienstverlening en lokale activiteiten op het gebied van ondernemerschap. De Rabobank is actief op zoek naar naar verrassende verbindingen.
Rabobank
We zijn geen traditionele advocaten die pas ingrijpen als het escaleert. Nee, wij ondernemen met je mee. We weten de wetten en regelen de regels. Van voor tot achter. Tot in de puntjes. Het leidt tot meer succes en minder problemen.
VDT Advocaten
Het Programma Leren en Werken heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen te versterken. Speerpunten zijn het bevorderen van werkend leren en het gebruik van het Ervaringscertificaat.
Leren en Werken
Provincie Noord-Brabant helpt de ondernemers graag vooruit en is daarom partner van Station 88.
Provincie Noord-Brabant
Tilburg is een stad van makers en een stad waar je het kunt maken. De makers zijn divers, innovatief, getalenteerd en creatief. Dat komt omdat ze ondernemen in een omgeving die ze steunt en stimuleert. Get inspired!
Make it in Tilburg
MCSI is de partij binnen Station88 die social innovation versnelt, versterkt en faciliteert. Een fysieke broedplaats waar multidisciplinair samen wordt gewerkt aan kansrijke initiatieven en programma. Sluit je aan en doe mee.
MCSI
Talent ontplooien en versnellen en dan in het bijzonder de ondernemerstalenten. Station88 is op dat gebied een grote toegevoegde waarde voor partner Fontys Hogeschool Tilburg.
Fontys
Het ondernemersadvies van de gemeente Tilburg trekt vanuit Station 88 de lijntjes voor ondernemers met de gemeentelijke organisatie. De ondernemers hebben veel baat bij de samenwerking met de ander Station 88 partners.
Gemeente Tilburg
Starterslift versnelt kansrijke kennisintensieve innovatieve ondernemers naar een succesvol Business Model. Doel: Startups blijvende impact voor de Brabantse economie te laten genereren.
Starterslift
Het House of Leisure is het fysieke en virtuele knooppunt voor Leisure ondernemers, die samenwerken aan de businessmodellen van de toekomst. Ondernemers, onderwijs en overheid werken samen aan nieuwe Leisure programma's en initiatieven.
Midpoint House of Leisure
Het huis van de financiering ontsluit de complete financieringsketen. Hierbij bieden we niet alleen advies over regelingen, maar ook over de haalbaarheid er van, de inhoud en de wijze waarop het ingediend moet worden.
Midpoint Huis van de Financiering
Midpoint Brabant is de schakel tussen bedrijven, overheid, onderwijs en maatschappij. Samen zorgen we voor economische en sociale groei in Midden-Brabant.
Midpoint Brabant
Logistiek Midden Brabant (LMB) is een platform gedreven door ondernemers. Een netwerk van gemeenten, kennisinstellingen en ondernemers. Via concrete activiteiten en projecten wordt het logistieke vestigingsklimaat in de regio versterkt.
Logistiek Midden Brabant
Port4Growth is het platform waar groeiondernemers en gespecialiseerde dienstverleners elkaar zakelijk voordeel bieden. Port4Growth brengt ondernemers on- en offline bij elkaar om van elkaar te leren, te inspireren en te netwerken.
Porth4Growth