Inspiratiesessie Personal Branding voor ondernemers - Programma | Station 88
Personal Branding 16:00 - 17:30
Locatie: Station88

Inspiratiesessie Personal Branding voor ondernemers

Inspiratiesessie Personal Branding voor ondernemers

Deze inspiratiesessie geeft een eerste inzicht in Personal Branding. 

Zelfpromotie of jezelf persoonlijk en positief op de kaart zetten is noodzakelijk voor elke ondernemer, of je nu een starter of een ervaren ondernemer bent.

Tel daarbij op de digitalisering en robotisering, de veranderde en roerige tijden in de economie en daardoor bij alle organisaties in Nederland, waardoor het steeds belangrijker wordt jezelf als positieve en waardevolle persoonlijkheid te verkopen. Daarmee maak je als ondernemer het verschil: wordt de business je gegund……of juist niet?

Tijdens deze inspiratiesessie Personal branding maak je kennis met dit onderwerp. Je wordt uitgedaagd de mogelijkheden te ontdekken en vooral de winst te ervaren van de promotie van het merk IK.

De training wordt verzorgd door Jocelyn Rebbens van Rebbels en aangeboden door ondernemers advies van de Gemeente Tilburg. 

Personal Branding

Er zijn verschillende manieren om personal branding te definiëren. Belangrijk is dat jij als ondernemer er uit haalt wat er voor jou in zit.

Een authentieke presentatie van jezelf als merk op basis van positieve associaties en beelden, waardoor anderen een positieve mindset over jou krijgen en dat het blijft hangen.

Een blauwdruk van jezelf en jouw merk IK op de lange termijn.

Een krachtige en positieve manier om je belofte waar te maken en vooral je toegevoegde waarde en onderscheid als ondernemer te communiceren en presenteren.

Een match tussen innerlijke kracht, drijfveren (Identiteit) en uiterlijke presentatie, profilering, gedrag & uitstraling (Imago!) en je impact als mens en ondernemer.

Het positief beïnvloeden van de gun factor en succes hebben in je werk.

De keuze om je sterkste versie te laten zien.

Ben je enthousiast en heb je interesse in deze inspiratiesessie? Het event wordt op korte termijn aangemaakt in Event-Brite en dan gedeeld. 

Ben je geïnteresseerd, dan kun je onderstaande velden invullen. We sturen je dan een uitnodiging.  

soortgelijke events