Jaarevent Logistiek Midden Brabant - Programma | Station 88
Logistiek 15:00 - 18:30
Locatie: Huis van de Logistiek

Jaarevent Logistiek Midden Brabant

Midpoint Brabant Logistics organiseert het eerste jaarevenement voor en met haar ambassadeurs en relaties uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid. 

Tijdens deze middag wordt gekeken naar en gediscussieerd over de toekomst. Wat komt er door nieuwe technologieën en maatschappelijke trends op ons af? En hoe kunnen we daar samen op logistiek gebied een voorsprong pakken?

Naast de toekomst staan ook de actuele ontwikkelingen rond Midpoint Midden Brabant op het programma en is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Het programma:

15:00 – 15:30                        Inloop

15:30 – 16:00                        Ontwikkelingen Midpoint Brabant Logistics

16:00 – 17:00                        Fountainheads

17:00 – 18:30                        Afsluiting en netwerkborrel

Wij gaan er van uit dat deze eerste editie van het jaarevenement een groot succes wordt. Vanuit elke organisatie kan er een afvaardiging van maximaal twee personen aanwezig zijn. 

Aanmelden kan via de site van Logistiek Midden Brabant.

Let op: i.v.m. de kosten voor catering etc. is het van belang een goed overzicht te hebben van het aantal gasten. Daarom dient u zich eventueel uiterlijk 15 januari 2018 af te melden, anders zijn wij genoodzaakt om €50,- kosten in rekening te brengen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. 

Dit evenement vindt plaats in het Huis van de Logistiek in Tilburg aan de Heraclesstraat 6 te Tilburg.