Huren of kopen?

Hoi visionair,

Samenwerken in een professionele en inspirerende omgeving? Werk, creëer, ontvang en ontmoet in Station 88.

Ik wil huren

Verhuur

Naast de functie van vraagbank en het programma aanbod voor ondernemers met de ambitie om te groeien, is Station88 is een hotspot voor de startende en jonge ondernemer die in een professionele en inspirerende omgeving wil werken, creëren, klanten ontvangen en andere ondernemers ontmoeten. Op de 1e verdieping van Station88 worden volledig afgebouwde kantoor- en werkruimtes, inclusief een uitgebreid servicepakket aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs.

De kracht van Station88 zit in de karakteristieke beeldwaarde van het gebouw, zijn omgeving en de bereikbaarheid, zowel met auto als met het openbaar vervoer. De open werkstructuur van het gebouw en de verdieping heeft tevens als doel contact tussen alle gebruikers te stimuleren.

Op de 1e verdieping van Station88 wordt voor de startende of jonge ondernemer een variatie aan kantoor- en werkruimtes aangeboden die voor een langere periode kunnen worden gehuurd, voorzien van een uitgebreid dienstenpakket.

De 1e verdieping van Gebouw 88 wordt exclusief, tegen een gereduceerd tarief aangeboden aan startende ondernemers. Om in aanmerking te komen voor een werkruimte dient de ondernemer te voldoen aan de onderstaande, door de gemeente Tilburg opgestelde criteria, te weten:

  • Kleine ondernemingen (niet meer dan 50 werknemers) 
  • Niet-beursgenoteerd
  • Maximaal 5 jaar na oprichting / inschrijving KvK
  • Geen winstuitkering
  • Niet ontstaan uit fusie
  • Maximaal 75 m² vvo, in overleg met en na toestemming van de gemeente Tilburg kan hiervan worden afgeweken

Voor meer informatie over de verhuur van een kantoorunit, kun je contact opnemen met Van der Weegen.

Telefoon: 013-5352135
Email: info@vanderweegen.nl

Naar aanbod