Samen met partner Make it in Tilburg organiseerden wij een mooie winactie voor ondernemers. SatehYo Catering is verkozen tot winnaar van deze actie! Iedereen die zich inschreef maakte automatisch kans op een jaar lang gratis deelname aan alle workshops, inspiratiesessies en ondernemerstafels van Station88. Wat maakt de eigenaar Theo Waars met SatehYo zo bijzonder?
Gastheer en ondernemer
Achter SatehYo Catering gaat eigenaar, gastheer en ondernemer Theo Waars schuil. Zijn cateringbedrijf is gespecialiseerd in de authentieke Indonesische rijsttafel in een modern jasje. Sateh staat altijd aan de basis: met de hand gesneden, geregen en geroosterd. Het in Dongen gevestigde bedrijf opereert in de driehoek Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. TheoWaars groeide op in Den Haag en liet zich inspireren door de kookkunsten en gastvrijheid van zijn moeder: “Als er onverwachts bezoek kwam moest en zou men blijven eten. In ons Indische huis in Den Haag, waar de geur van verse kruiden, uien, knoflook en trassi overheerste. Als kleine jongen keek ik altijd over haar schouder. Ik mocht haar helpen en ik mocht proeven. Tussendoor keek ik in haar receptenschrift, met recepten die zij van haar moeder had doorgekregen.”
Theo Waars leerde het gastheerschap bij restaurant Tampat Senang aan de Laan van Meerdervoort 6 in Den Haag. Een authentiek Indonesisch restaurant met een Indonesische keukenbrigade. Inmiddels staan hij en zijn eigen team klaar in Tilburg om ieder bedrijfsfeest, huwelijk of andere viering naar een hoger niveau te tillen met authentieke Indonesische gerechten.
Kijk hier voor meer informatie over SatehYo.