Midpoint House of Leisure nieuwe Business Partner van Station88

Weer een mooie ontwikkeling voor Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Woensdag 18 december heeft Midpoint House of Leisure zich als Business Partner verbonden aan Station88. Samen met de andere partners vormen zij de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.

Joost Melis, Directeur Midpoint House of Leisure, over het partnership met Station88:

'Het partnership met Station88 biedt voor Midpoint House of Leisure interessante aanknopingspunten. Door in de samenwerking met Station88 onze netwerken, expertises én financieringsmogelijkheden te bundelen, werken we gezamenlijk nog krachtiger aan het realiseren van nieuwe Leisure hotspots in Midden-Brabant'.

House of Leisure
Vanuit het House of Leisure in Oisterwijk, helpt Midpoint Brabant Smart Leisure mee aan nieuwe, duurzame initiatieven en bevorderen zij de vestiging van nieuwe organisaties in de regio. Het House of Leisure is ook de plek waar bedrijven uit diverse sectoren synergie creëren door nauw met elkaar samen te werken. House of Leisure geeft ondernemersadvies en organiseert pressure cookers, gastcolleges, seminars en inspiratietours. Tevens helpt House of Lesuire ondernemers bij het realiseren van hun plannen. Dit sluit naadloos aan bij de ambities van Station88.

Wederzijds partnership
Naast dit officiële Business Partnership van Midpoint House of Leisure is Station88 vanaf vandaag ook partner van Midpoint House of Leisure. Station88 onderschrijft de ambitie en visie van Midpoint House of Leisure en draagt deze graag uit. Het partnernetwerk zorgt voor een versnelling in het realiseren van de gezamenlijke doelen.

Station88 kijkt enorm uit naar de samenwerking!

Meer weten over Midpoint Brabant?
Midpoint Brabant is founding partner van Station88. Als hét economisch samenwerkingsprogramma van Midden-Brabant fungeert Midpoint Brabant als schakel tussen bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Zij helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en brengen deze in een stroomversnelling naar de markt. Zo zorgen ze voor innovaties die de economie ‘slim en sterk’ maken… én draagt Midpoint Brabant bij aan een toekomstbestendige samenleving.

Speerpunten van deze regionale economische ontwikkelprogramma zijn Smart Industry, Smart Logistics en dus ook Smart Leisure. In Midden Brabant floreren deze in een slimme samenleving en in een top landschap. De regio is hierin al een sterke internationale speler en gaat voor verdere groei. Dit doen zij door actief in te spelen op interessante ontwikkelingen en het bevorderen van kruisverbanden tussen sectoren. In het programma leggen zij de nadruk op projecten die innovatief zijn voor de sector, bijdragen aan een circulaire economie en positief werken voor de werkgelegenheid. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Fotocredits: Britt de Looff van ZZIE Vorm & Beeld