Station88 volgt adviezen RIVM

Station88 volgt het laatste corona-nieuws én de adviezen van het RIVM.

De actuele (11 maart) stand van zaken is als volgt:

Het coronavirus houdt Brabant binnen, grote events zijn afgelast en ook Station88 neemt hierin haar verantwoordelijkheid. Concreet betekent dit dat de programmering van Station88 tot en met vrijdag 20 maart wordt opgeschort c.q. gecanceld. Dank voor het begrip hierin.

Mocht de situatie veranderen dan houden wij je op de hoogte.

Vragen en antwoorden
De maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen raken ook Nederlandse ondernemers. Waar moet je als ondernemer rekening mee houden op korte en lange termijn? En wat kun je zelf doen? Bekijk het op de website van KvK.

Wil jij weten wat het coronavirus betekent voor jou als ondernemer? Lees het op 'Veelgestelde vragen over coronavirus voor werkgevers en ondernemers' website van Rijksoverheid.

Bekijk tevens de website MKB voor informatie, regelingen en aanbevelingen met betrekking tot het coronavirus.

En neem vooral contact op met de gemeente Tilburg, Ondernemersadvies of met ondernemersadvies in jouw gemeente, indien er prangende vragen zijn.

Heb je vragen die betrekking hebben op het programma of heb je een vraag over het bovenstaande? Mail of bel ons op 013-3034105. We helpen je graag.

Voor overige vragen verwijzen wij je naar GGD Hart van Brabant in Tilburg: 0900 – 364 64 64 of naar de infolijn van de RIVM (landelijk): 0800 - 13 51.

Actuele informatie over het coronavirus in onze regio, vind je op
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#Brabant

Take care!

Bestuur en Team Station88