Thuiswerken

Ook Team Station88 werkt vanuit huis om er voor jou als ondernemer, ook al is het op afstand, te zijn. Wij zijn er in mooie en minder mooie tijden, dus ook nu. Station88 zou Station88 niet zijn als we van de nood geen deugd zouden maken. Omdenken zit dan ook in onze genen. Als team staken wij via dagelijkse videocalls de koppen bij elkaar en zijn voortvarend aan de slag gegaan.

- Wellicht heb je de enquête al gezien, waarin we vragen wat jou in deze tijd zoal bezig houdt. Zodat wij met jouw hulp in kunnen spelen op de actuele situatie. En dan de Infographic die we vorige week met trots de ether in slingerden. Een praktisch en levend document wat we continu aanpassen aan de recente ontwikkelingen voorzien met heldere info en linkjes die je direct naar de juiste informatie leiden. Broodnodige informatie wat zorgt voor rust en vertrouwen.

- En ja, we zijn trots op ondernemers uit de regio Midden-Brabant die ondanks de coronacrisis optimistisch en creatief blijven. Ze benutten kansen die zich juist nu voordoen. Wij laten ze door middel van korte filmpjes shinen waardoor andere ondernemers uit de regio in een positieve flow blijven. Heb jij de twee filmpjes van deze week al gespot? Er volgen er zeker nog meer, we keep you posted.

- En dan het programma, helaas is het voorlopig nog niet mogelijk om jou weer te verwelkomen in Station88. Daarom bieden we online programma’s aan, waardoor jij na deze vervelende periode de draad weer op kunt pakken en kan groeien en versnellen.

- We leggen de laatste hand aan de Q & A’s die betrekking hebben op deze coronatijd, bekijk de Vraagbank #Corona en ontdek op welke manier jij geholpen kunt worden.

- Last but not least, de online Vraag het de Businesscoach. De Businesscoaches van Station88 staan in de startblokken om jou te ondersteunen met vragen waar jij tegenaan loopt. Hierover eind deze week meer.

Heb je vragen, input, feedback? Bel of mail ons, we helpen je graag!