Wat is de regel op jouw tegel?

Mirjam van Helvoort, eigenaresse van Fotografie met een Verhaal was een van de deelnemers van het Webinar Storytelling van dinsdag 19 mei. Lees hier haar verhaal!

'Gistermiddag zat ik in een online zoom klaslokaal over Storytelling van Harry Slagman georganiseerd door Station88.

Met mijn favoriete notitieboekje en een flinke kan water bij de hand. De kinderen voor de zekerheid geïnformeerd dat ik ‘out of the home office’ was logde ik in. Me afvragend of ik ‘Hallo, goedemiddag', roepend me in de call zou melden of geruisloos instappen, ik koos voor het laatste.

Na de introductie door Bianca Kemper, programma-maker van Station88, gingen we van start.

Wat heb ik genoten van herinneringen aan mijn eerste hondje Sonja, tot het voeren van pillen in pindakaas, aan honden. En van ijsbergen die van ferry’s memorabele cruiseschepen kunnen maken.

Maar ook het nadenken over mijn ondernemersverhalen iets waar ik heel blij van word. En waarvan ik dagelijks het verschil zie wanneer mijn klanten, hiermee aan de slag gaan; het zichtbaar maken van je eigen, unieke zelf. Je niet verschuilen achter stockfoto’s en algemene verhalen. Om zo het publiek aan te trekken dat bij je past om wie jij bent.

Harry vertelt op een fijne, energieke eigen manier over je kernboodschap en hoe je een verhaal opbouwt. Hij motiveert je aan de slag te gaan met je eigen verhalen. Dus deze verhalenvertaler had een topmiddag.

De regel op mijn tegel?

Laat jezelf zien!

Durf jij?'