European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Bianca Kemper

Dear Future, can you pay me in advance?

Op zoek naar financiering en verschillende financieringsopties zo effectief mogelijk benutten? Welke financier past het beste bij jouw plannen? Woensdag 27 september, tijdens Dear Future, organiseert Station 88 een programma dat inzicht geeft in de mogelijkheden die verschillende financiers kunnen bieden. Dare to ask! 

De vijfde editie van Dear Future, vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg. Als resultaat van vier edities European Social Innovation Week, is het een evenement voor sociale vernieuwers uit heel Europa. Waar de European Social Innovation Week vooral een expertmeeting was, gaat Dear Future, verder. Met een festival, conferenties, expo’s en een award is het programma een stuk uitgebreider en gericht op een menselijke toekomst. Een evenement voor vragenstellers, denkers, visionairs en innovators uit alle lagen van de bevolking. Ook zo nieuwsgierig naar de toekomst?