European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Blog Door: Station 88

Symposium: Dream it. Do it. Make it.

Midpoint Brabant hield 21 september het succesvolle symposium 'Dream it. Do it. Make it. Creatief ondernemen en innoveren in het Hart van Brabant'.

Het symposium trok ruim 100 deelnemers uit het bedrijfsleven, het onderwijsveld en van de overheid. Zij lieten zich in de theaterzaal van Interpolis bijpraten over de kansen voor de regionale economie. Die overigens, zo toonde een onderzoek van ING recent aan, in Midden-Brabant 'draait als een tierelier', met een verwachte groei dit jaar van 3,4 procent.

Corporate trailer
Het symposium trapte af met een corporate trailer van Midpoint Brabant, gegoten in de nieuwe huisstijl. Vervolgens kwamen onder de enthousiaste en soms licht prikkelende leiding van Jort Kelder ontwikkelingen op het gebied van smart industry, logistics, leisure en nieuwe diensten aan bod. De droom van Jort ging op het einde van de dag al in vervulling: hij ging naar huis met het Monopoly Tilburg spel.

Er werd daarnaast afscheid genomen van Jan Bikker die door Peter Nordanus in het zonnetje werd gezet. Een enerverende middag met spraakmakende verhalen van ondernemers.