European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Station 88

Meld je aan voor de sneak preview Station 88

Station 88 is niet langer ingepakt in rood-wit-blauwe banners, beetje bij beetje zien we steeds meer resultaat van de verbouwing. Begin 2018 openen de deuren van Station 88 pas echt, maar we geven je graag alvast een sneak preview. Op 17 november 2017, op de Dag van de Ondernemer, leiden wij je in samenwerking met Make it in Tilburg rond tijdens een exclusieve tour. 

Paul van der Weegen neemt je mee in het prachtige gerenoveerde pand en Esther IJzer, manager van Station 88, vertelt over het Huis voor Ondernemerschap en Innovatie dat zich begin 2018 in het pand gaat vestigen.

Deze tour vindt plaats op vrijdag 17 november van 16:30u tot 17:30u. Er is plek voor maximaal 20 personen. Meld je gauw aan want vol = vol. Dinsdag 14 november hoor je of je een van de gelukkige ondernemers bent.

Aanmelden