European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Blog Door: Station88

BOV-troffee en pré-BOV borrel

Op 7 december vindt de jaarlijkse uitreiking plaats van de BOV-trofee. Voorafgaand aan de uitreiking van de BOV Trofee organiseert Station88 samen met Midpoint Brabant een pre-BOV borrel in samenwerking met de gemeente Tilburg, Starterslift en Fontys. Een select gezelschap wordt ontvangen in Gebouw 88 in de Spoorzone, het gebouw waar Station88, Huis voor Ondernemerschap & Innovatie, begin 2018 haar deuren opent. 

Een aantal Midden-Brabantse bestuurders en een aantal (beoogde) strategische partners van Station88 heeft de gelegenheid om tijdens deze bijeenkomst nader kennis te maken en met eigen ogen te zien, hoe gebouw 88 getransformeerd is tot prachtig icoon in de Spoorzone. Er wordt een rondleiding gegeven in het pand.

Tijdens deze bijeenkomst spreekt Erik de Ridder een kort woord tot de genodigden. 

Uitreiking BOV Trofee

Jaarlijks vindt de uitreiking plaats van de BOV Trofee. De prijs voor de ondernemer met de beste visie, georganiseerd door de Junior Kamer Hart van Brabant (een netwerkclub in onze regio van ondernemers en ondernemende mensen tot 40 jaar, onderdeel van het wereldwijd actieve JCI International). Dit jaar is het thema van de BOV Trofee: Fast Forward.

De uitreiking is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot het grootste zakelijke netwerkevenement in Midden-Brabant. Tijdens een avondvullende dinershow (waar het diner wordt verzorgd door verschillende restaurants uit de regio (Houtloods, SEC eten en drinken, Kok Verhoeven, Auberge du Bonheur, Cookaholics), wordt naast de BOV Trofee zelf ook de prijs uitgereikt voor de beste startende onderneming: de Junior Kamer Junior Trofee.

Het evenement heeft een uitgesproken regionaal karakter, met prachtige genomineerde ondernemingen voor de BOV Trofee.

Station88 ondersteunt de BOV Trofee, als huis voor ondernemerschap en innovatie voor de regio. Tijdens een evenement als de BOV wordt duidelijk zichtbaar wat de regio in gezamenlijkheid voor moois te bieden heeft.

Op de website van de BOV is meer aanvullende informatie te vinden.