Aantrekken of afstoten?

Hoi expert,

Bouw vanuit jouw eigen vraagstukken Station 88 verder uit en help elkaar vooruit.

Bekijk programma

Over Station88

HOI, ondernemer!

Doorgroeien? Aan de slag in Midden-Brabant? Je netwerk uitbreiden? Blijf niet eindeloos zoeken naar het antwoord op je vraag. Station88 is de kortste weg richting antwoord op je ondernemersvragen.

Zit je goed in je huidige marktsegment of is het tijd om nieuwe markten aan te boren? Is het slim om een kantoorpand te huren of te kopen? Innoveren of specialiseren? Hoe maak je de stap om internationaal te gaan ondernemen? Wij horen graag waar jij tegen aanloopt als ondernemer, op die manier bouwen we samen aan Station88 en helpen we elkaar vooruit.

Station88 brengt alles wat je nodig hebt als ondernemer samen. Begin 2018 openden wij onze deuren in de Tilburgse Spoorzone. Hier vind je dienstverleners, een klankbord, ruimte voor startende bedrijven en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Station88, Huis voor ondernemerschap en innovatie is een initiatief van Midpoint Brabant, gemeente Tilburg, en Starterslift. We nodigen je uit om vanuit jouw eigen vraagstukken Station88 verder uit te breiden. Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar info@station88.nl of neem een kijkje op www.station88.nl.

Foto Archief

Februari 2017

April 2017

April 2017

Augustus 2017

Augustus 2017

Augustus 2017

Augustus 2017