HOI ondernemer, wij zijn Station88

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is dé plek in het hart van Tilburg waar ondernemers uit de regio Midden-Brabant verbinden, groeien en versnellen. Door voor deze doelgroep activiteiten te bundelen, initiëren en faciliteren dragen we bij aan de economische ontwikkeling in de regio Midden-Brabant.

Over Station88

Onze activiteiten

Station88 is een faciliterende organisatie die verbindt. We organiseren bijeenkomsten op het gebied van vier thema’s (inspireren, informeren, verbinden, advies en begeleiding) die centraal staan in ons ondernemershuis. Van inspiratiesessies en lezingen tot workshops, netwerkbijeenkomsten, ondernemerstafels en ondernemerssafari’s.

Ondernemend zonder winstoogmerk

Station88 is geen vrijblijvend initiatief. Onze organisatie is een onderneming die op eigen benen staat, opgericht door partijen die onze regio als ondernemingsplek op de kaart willen zetten. Ons ondernemerschap zetten we niet in met een commercieel oogmerk, want als stichting streven we geen winst na. Ons doel is juist om onze programma’s en sessies gratis of tegen een zo laag mogelijk tarief aan te bieden. Op die manier is onze dienstverlening breed toegankelijk voor allerlei soorten ondernemers in alle fases van hun ondernemerschap.


Onze kernwaarden:

  • Inspireren
  • Informeren
  • Verbinden
  • Adviseren
  • Kennis delen

Regio Midden-Brabant

Station88 bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Inloopmiddag

Iedere donderdag zijn de specialisten van onze partners aanwezig in Station88. Van 13.00 uur tot 17.00 uur staan ze klaar om een deskundig antwoord te geven op jouw ondernemersvragen of kritisch te kijken naar je ideeën en plannen. Van juridische, financiële en fiscale vragen tot uitdagingen op het vlak van marketing, communicatie, HRM of ICT: op al deze gebieden hebben zij expertise in huis. Je bent van harte welkom, een afspraak maken is niet nodig!

Team

Programmamaker

Bianca Kemper

Officemanager & Communicatiemedewerker

Nicoline van Hees

Marketingmedewerker

Kiek van de Wiel

Baliemedewerker

Charmène Martina

STATION88

Dit zeggen andere ondernemers over Station88