HOI ondernemer, wij zijn Station88

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is dé plek in het hart van Tilburg waar ondernemers uit de regio Midden-Brabant verbinden, groeien en versnellen. Door voor deze doelgroep activiteiten te bundelen, initiëren en faciliteren dragen we bij aan de economische ontwikkeling in de regio Midden-Brabant.

Over ons

Onze activiteiten

Station88 is een faciliterende organisatie die verbindt. We organiseren bijeenkomsten op het gebied van vier thema’s (inspireren, informeren, verbinden, advies en begeleiding) die centraal staan in ons ondernemershuis. Van inspiratiesessies en lezingen tot workshops, netwerkbijeenkomsten, ondernemerstafels en ondernemerssafari’s.

Ondernemend zonder winstoogmerk

Station88 is geen vrijblijvend initiatief. Onze organisatie is een onderneming die op eigen benen staat, opgericht door partijen die onze regio als ondernemingsplek op de kaart willen zetten. Ons ondernemerschap zetten we niet in met een commercieel oogmerk, want als stichting streven we geen winst na. Ons doel is juist om onze programma’s en sessies gratis of tegen een zo laag mogelijk tarief aan te bieden. Op die manier is onze dienstverlening breed toegankelijk voor allerlei soorten ondernemers in alle fases van hun ondernemerschap.


Onze kernwaarden:

  • Inspireren
  • Informeren
  • Verbinden
  • Adviseren
  • Kennis delen

Regio Midden-Brabant

Station88 bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Eerste Hulp Bij Ondernemen

De specialisten van onze partners staan (online) voor je klaar. Met elk hun eigen expertise sparren ze graag met jou over jouw plannen, ideeën en ondernemersvragen. Vragen zoals vragen over overheidsmaatregelen, fiscale en juridische gevolgen, over het bepalen van de juiste koers en strategie tijdens deze coronatijd. Maar ook vragen over hoe krijg ik weer Grip op mijn planning, vragen over digitaal ontwikkelen, slimmer (thuis)werken, het bespreken van innovatieve ideeën en mogelijkheden van projectfinanciering. Een afspraak in plannen om ‘gewoon’ even te sparren en stil te staan bij wat er op je afkomt in deze bijzondere tijd behoort zeker tot de mogelijkheden. Maak een afspraak via dit formulier met een sparringpartner naar keuze.

Team

Programmamaker

Bianca Kemper

Officemanager & Communicatiemedewerker

Nicoline van Hees

Marketingmedewerker

Kiek van de Wiel

Baliemedewerker

Charmène Martina

STATION88

Dit zeggen andere ondernemers over Station88