Hoi Ondernemer

Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Onze partners zijn daarom onmisbaar. Met hun expertise stimuleren zij (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang! Hieronder vind je een overzicht van al onze partners. Stel hen je vragen, meld je aan voor hun workshops of bezoek hun websites voor meer informatie.

partners

Founding partners
Station88 is opgericht door partijen die het belangrijk vinden dat Tilburg en de regio Midden-Brabant zich krachtig neerzetten als een plek waar ambitieuze ondernemers, ervaren en startend alle ruimte krijgen om zich te (blijven) ontwikkelen. Succesvol ondernemerschap is niet alleen een belangrijke motor van de economie, maar ook van de samenleving. Daarom investeren onze founding partners in Station88.

Strategische partners
Onze strategische partners zijn continu samen met ons bezig met de ontwikkeling van Station88. Langdurig zijn ze betrokken bij de ontwikkeling van onze organisatie en het steeds verder uitkristalliseren van het ondernemershuis dat we met elkaar bouwen. Trots zijn we op de maatschappelijke betrokkenheid en het gevoel van verantwoordelijk van onze partners en hun gedrevenheid om onze ondernemende regio te stimuleren waar mogelijk.

Businesspartners
De businesspartners van Station88 zijn veelal ondernemers met grote betrokkenheid bij de regio. Ze kennen de dagelijkse praktijk van het ondernemen als mkb’er. Ze delen graag hun kennis en expertise om andere ondernemers te helpen groeien en ontwikkelen. Bovendien zoeken ze actief naar verbinding, ook met elkaar. Zo benutten ze kansen maximaal en zijn zij een perfecte sparringpartner voor beginnende en ervaren ondernemers met uiteenlopende vraagstukken.

Stel je vraag

Station88 is op de hoogte van je vraag

Maak een afspraak

Station88 is op de hoogte van je vraag