HLB van Daal

Business Partner

Wie?

Als ondernemer streef je je persoonlijke doelen en dromen na. Je wilt vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen, om klaar te zijn voor de toekomst. HLB Van Daal is de coach en sparringpartner voor inzichten om jou als ondernemer in beslissingen te ondersteunen.

HLB Van Daal is gevestigd in Waalwijk, Amsterdam, Dongen, Den Bosch, Gemert, Schijndel, Uden en Valkenburg. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscaal- en bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Van Daal gespecialiseerd in Corporate Finance, Legal, Business Innovation en Challenge & Control.

Waarom partner?

Station88 is voor HLB Van Daal Adviseurs en Accountants een inspirerende uitvalbasis voor de verbinding met ondernemers. De verschillende disciplines onder een dak zijn voor HLB Van Daal erg waardevol en brengt de ondernemer en ons op goede ideeën.

HLB Van Daal is er ook voor de startende ondernemers. Als partner van Station88 kunnen we onze kennis en kracht bundelen, zo zijn we er echt voor de ondernemer. Station88 is een omgeving waar we graag komen!

Team

Contact

  • Professor Asserweg 8 5144 NC Waalwijk

Stel je vraag

Station88 is op de hoogte van je vraag

Maak een afspraak

Station88 is op de hoogte van je vraag