Rabobank

Strategisch Partner

Wie?

De Rabobank is een bank voor én door klanten. Als coöperatie voelen we ons sterk met onze klanten en leden verbonden en staan we midden in de samenleving. Daarom zetten we ons dagelijks in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leefbaarder te maken. Dat noemen we: Growing a better world together.

Waarom partner?

Dagelijks vertrouwen in Nederland 6,5 miljoen particulieren en 800.000 bedrijven op onze diensten. Met deze klanten en leden voelen we ons sterk verbonden. Gaat het goed met hen, dan gaat het goed met Nederland en uiteindelijk ook met ons als bank. Daarom willen we zoveel mogelijk bijdragen aan welzijn en welvaart in Nederland. Door te werken aan de uitdagingen waar onze klanten en de samenleving de komende jaren voor staan. Hoe we dat aanpakken? We stimuleren onze klanten om te bouwen aan een financieel gezonde toekomst. We helpen ondernemers duurzaam te groeien en hun ambities werkelijkheid te maken. En we bouwen in gemeentes en regio’s mee aan sterke, leefbare gemeenschappen.

Door middel van het partnership met Station88 willen we een bijdrage leveren aan de groei van ondernemers en ondernemerschap in de regio. Samen met Station88 en haar partners helpen we ondernemers (duurzaam) te groeien.

Team

Programma

  • Inspiratiesessie Groeien door Verduurzaming26 nov.

Contact

  • Spoorlaan 300 5017 JZ Tilburg

Stel je vraag

Station88 is op de hoogte van je vraag

Maak een afspraak

Station88 is op de hoogte van je vraag