Officiële opening Station88 - Programma | Station 88
Ontmoeten 16:00
Locatie: Station88

Officiële opening Station88

NOTE: Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de opening. In verband met de veiligheid, is het niet mogelijk om meer mensen toe te laten tot het pand. 

Opening Station88

Op 1 maart wordt Station88 feestelijk geopend. Gebouw 88 in de Spoorzone heeft vanaf februari 2017 een metamorfose ondergaan. In het gebouw ontwikkelt zich Station88, Huis voor Ondernemerschap & Innovatie. De deuren van dit regionale Ondernemershuis gaan begin maart officieel open.

De middag start om 15.00 uur met de ontvangst van de gasten. Om 15.30 uur start het officiële gedeelte met stakeholders, partners en ondernemers. Aansluitend vindt een rondleiding plaats langs de hotspots in het gebouw. Deze feestelijke opening wordt afgesloten met een borrel. 

Gezien de grote interesse voor de opening, is deze alleen op inschrijving. Heb je interesse, stuur een mailtje naar info@station88.nl.