Ondernemers Safari Midden Brabant - Programma | Station 88
Kennisdeling 14:00 - 17:30
Locatie: Midden Brabant

Ondernemers Safari Midden Brabant

Ondernemers Safari in Midden Brabant

Station88 organiseert in 2018 voor ondernemers een ondernemerssafari. De ondernemerssafari wordt georganiseerd bij een bedrijf in de regio. Samen met collega-ondernemers uit de regio breng je een bezoek aan twee bedrijven in Midden Brabant.

Deze safari gaan we naar één van de partners van Station88:
Q-promotions. Eigenaar Tommy Grein geeft een rondleiding en vertelt over het ontstaan van zijn bedrijf, de groei en laat je kennis maken met verschillende bedrijfsonderdelen.

De reis wordt vervolgd naar een tweede bedrijf in de regio. Deze keer blijven we binnen Tilburg omdat we in dit kwartaal rekening houden met het weer. We verklappen binnenkort welk bedrijf we bezoeken.

Waarom deelnemen?
Je maakt kennis met mede-ondernemers tijdens de safari zelf. We verplaatsen ons namelijk op de fiets. Een mooi moment om elkaar te leren kennen. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de keuken van twee ondernemers in de regio, wordt er kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen!