Lezing: Disruptie, wat zijn de gevolgen op de bestaande business. - Programma | Station 88
Innovatie 15:00 - 17:00
Locatie: Station88

Lezing: Disruptie, wat zijn de gevolgen op de bestaande business.

Disruptie en strategische samenwerking

Op 7 maart geeft Geert Duysters, decaan bij Tilburg School of Economics and Management aan de Tilburg University, een masterclass over disruptie en strategische samenwerking.

Disruptie is wellicht de meest verwoestende kracht sinds de industriële revolutie. Wat is de impact van disruptie op bestaande business? Professor Duysters laat zien dat technologische disruptie niet te stoppen is en zal leiden tot ontwrichting van onze samenleving waarbij grote verliezers te noteren zijn en onverwachte winnaars. De winnaars zijn niet alleen de als disruptors bekendstaande start-ups zoals AIRBNB en UBER maar ook enkele grote- en MKB bedrijven die in staat zijn geweest om hun organisaties om te vormen naar flexibele, lerende en zelf organiserende bedrijven.

In deze masterclass zal op een begrijpelijke manier ingegaan worden op de impact van disruptieve technologieën, het inrichten van adaptieve organisaties en het creëren van succesvolle samenwerkingsverbanden.

Schrijf je in voor deze interessante masterclass via het onderstaande inschrijfformulier.