Inspiratiesessie: Persoonlijk leiderschap en Effectiviteit - Programma | Station 88
Persoonlijk leiderschap 15.30 - 17.00
Locatie: Station88

Inspiratiesessie: Persoonlijk leiderschap en Effectiviteit

Dit is een speciale inspiratiesessie die wordt gehouden door Dave van Gulik. Dave van Gulik is spreker, trainer, goochelaar en mentalist. In zijn lezing staat Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit centraal. Vanuit zijn professie als goochelaar en mentalist laat hij je op een andere manier nadenken over het nut en de noodzaak om aan de slag te gaan met persoonlijk leiderschap in je eigen leven. Door middel van verschillende illusies en experimenten, voorbeelden uit zijn eigen leven en vanuit het pad die hij zelf volgt neemt hij je mee op reis.

Dave combineert de kennis en inhoud van verschillende goeroes zoals Anthony Robbins, Stephen Covey, Napoleon Hill en velen anderen tot een geheel die past in je dagelijkse leven. Hij laat zien hoe hij deze kennis zelf heeft gebruikt om vorm te geven aan zijn leven.

Op 7 februari neemt Dave je mee in zijn wereld en geeft je enkele handvatten mee om zelf aan de slag te gaan met jouw eigen pad. Doe je mee?

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

soortgelijke events