RABO 013 Business Tour

RABO 013 Business Tour

Omschrijving:

Door een groeiende economie neemt de krapte op de arbeidsmarkt alsmaar toe. In Tilburg is een breed scala aan onderwijsinstellingen gevestigd, zowel in het praktische als wetenschappelijk onderwijs. Helaas slagen lokale ondernemers en de studenten er niet altijd in een ‘match’ te maken. En vertrekken veel studenten na hun studie weer uit Tilburg om ergens anders hun droombaan te vinden. Met de Rabo 013 Business Tour worden studenten, young-professionals én het lokale bedrijfsleven met elkaar in contact gebracht.

De tweede editie van het Tilburgse evenement Rabo 013 Business Tour vindt plaats op donderdag 21 november 2019. Dit initiatief van de Junior Kamer Hart van Brabant, geeft trotse ondernemers uit gemeente Tilburg en de regio Midden-Brabant de mogelijkheid om in contact te komen met studenten en young-professionals. Vacatures voor stageplaatsen én startersfuncties zijn op deze dag de basis om als bedrijf een match te kunnen maken met toekomstige collega’s. Met als doel kwalitatief goed, gemotiveerd én lokaal talent te kunnen aantrekken in tijden van opwaartse economie en krapte op de arbeidsmarkt en hiermee de braindrain tegen te gaan.

Studenten van onderwijsinstellingen als Fontys Hogescholen, Tilburg University, De Rooi Pannen, ROC Tilburg én Avans Hogeschool zullen deelnemen aan de Rabo 013 Business Tour. De studenten schrijven zich vooraf in op basis van de door de deelnemende bedrijven aangeboden vacatures of door interesse in de aangemelde bedrijven. En zullen per speciale Rabo 013 business tour hop on hop off bus de mogelijkheid krijgen meerdere bedrijven te bezoeken. Tijdens dat bezoek krijgt de student een kijkje in de keuken van de Tilburgse ondernemer, deze mag met trots laten zien hoe zij als ondernemer in onze regio Midden-Brabant werkgelegenheid, actie en ondernemerschap gestalte geeft.

Lees hier verder voor meer info en om aan te melden.

Partner:

Rabobank