Online Webinar - Acquisitietraining voor ondernemers, hoe vind je meer klanten!

Online Webinar - Acquisitietraining voor ondernemers, hoe vind je meer klanten!

Omschrijving:

Deze workshop is VOL, wil je deelnemen? Schrijf je in voor de volgende Acquisitietraining voor ondernemers, hoe vind je meer klanten! op woensdag 27 mei 2020.

Station88 houdt er de vaart in en gaat door met programmeren zodat jij als ondernemer up-to-date en goed voorbereid blijft en door kan blijven pakken. Dat willen wij, maar jij vast ook? Om deze redenen hebben wij programma onderdelen omgezet van Live naar Online.

Deze workshop wordt aangeboden door ondernemersadvies van de gemeente Tilburg en wordt verzorgd door Jeroen Peters.

Is het vinden van nieuwe klanten ook een uitdaging voor jou?

In een startend of groeiend bedrijf komen er veel dingen op je af als ondernemer. Je dient van veel facetten kennis te hebben en niet ieder onderdeel krijgt evenveel aandacht.

Voor wie?

Voor ondernemers die hun kennis willen verbreden in acquisitie. De workshop richt zich vooral op business-to-business, zowel producten als diensten.

Waar ga je mee naar huis?

In deze training (koude) acquisitie, klantenwerving door middel van de inzet leadgeneratie en telemarketing krijg je met behulp van bewezen technieken en methodieken handreikingen om meer klanten te werven voor je onderneming.

Deze training richt zich vooral op business-to-business, zowel producten als diensten. Business-to-consumer kan ook maar dan loop je met koude acquisitie al snel tegen privacy wetgeving en telemarketing regelgeving aan. Dit kan wel interessant zijn als het gaat om upselling richting een bestaand klantenbestand.

Programma:

Deze training duurt twee dagdelen waarbij het eerste deel een stuk theorie is en het tweede deel een stuk praktijk. Je gaat echt aan de slag en oefent om meer klanten te werven.

Deze training wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 6 -8 deelnemers.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

Partner:

Gemeente Tilburg

SOORTGELIJKE EVENEMENTEN