Online: workshop werkgeluk in de praktijk

Online: workshop werkgeluk in de praktijk

  • dinsdag 14 april 2020 van 15:00 tot 17:00
  • HRM

Omschrijving:

In verband met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus is dit programmaonderdeel omgebogen naar een Online Workshop. Door dit te doen, kunnen we zoveel mogelijk van ons programma-aanbod door laten gaan. Zo ben jij goed voorbereid zodra deze periode voorbij is. Voorafgaand aan de workshop ontvang je van ons de gegevens om online deel te nemen.

Tijdens de inspiratiesessie op 6 februari jongstleden hebben we een stukje bewustwording gecreëerd op het thema werkgeluk. Inmiddels staat de wereld op zijn kop, het zijn voor veel ondernemers bijzondere en vaak lastige tijden. In deze online workshop staan we stil bij wat er nu speelt en kijken we naar wat je juist nu kunt doen voor jouw medewerkers.

Je gaat aan de slag met het thema werkgeluk en maakt een vertaalslag van wetenschappelijke inzichten op het gebied van werkgeluk naar praktische handreikingen om jouw (werk)geluk en dat van medewerkers ook in tijden van crisis duurzaam te versterken. Met best practices en voorbeelden uit de praktijk van nu.

Voor wie?

Deze workshop is gericht op ondernemers met medewerkers in dienst. Wil jij de bron van Werkgeluk ontdekken, handvatten ontdekken die jouw medewerkers kunnen helpen, aandacht hebben voor talent en werken aan de betrokkenheid van je medewerkers, dan is deze online workshop iets voor jou.

Waar ga je mee naar huis?

Je gaat actief aan de gang met het thema Werkgeluk, hoort verhalen van andere deelnemers en krijgt concrete handvatten mee die essentieel zijn om zelf aan de slag te gaan met het thema werkgeluk in deze bijzondere tijd.

Na deze workshop heb je:
- Inspiratie over het wat en waarom van werkgeluk;
- Inzicht in het beïnvloeden van werkgeluk in moeilijke tijden;
- Inzicht in de vijf factoren bij het bevorderen van werkgeluk;
- Praktische tools en tips aangereikt gekregen om in de eigen organisatie met werkgeluk aan de slag te gaan.

Programma:

- Werkgeluk in moeilijke tijden, hoe dan?
- Positieve psychologie als bron van energie
- Waarom is het belangrijk?
- Hoe vergroot je werkgeluk? Waar begin je?
- Praktische tips en best practices voor meer werkgeluk.

De workshop wordt aangeboden door Fontys Hogeschool HRM en Psychologie en verzorgd door Alex Slavenburg. Met energie en passie brengt hij beweging rond Werkgeluk & Leiderschap in organisaties.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

Partner:

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie

INSCHRIJVEN

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in.

*Vul alle velden in, laat ze niet leeg

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst.

Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.