Lezing Pensioen, zorg voor jezelf, een ander gaat het niet doen!

Lezing Pensioen, zorg voor jezelf, een ander gaat het niet doen!

  • maandag 11 mei 2020 van 16:00 tot 17:00
  • Kapitaal

Omschrijving:

Hoop jij ook dat het wel goed komt, weet je niet waar je moet beginnen, stel je het steeds uit en denk je; het komt nog wel een keer dat pensioen, dan is dit een lezing die je niet mag missen. Joris Kruijzen van Rabobank vertelt je met leuke anekdotes waar je aan moet denken, hoe je laagdrempelig de stap kunt zetten om die buffer voor je pensioen goed op te bouwen.

Voor wie?

Ben jij een ondernemer met personeel en zorg je goed voor je medewerkers, maar heb je het voor jezelf niet of niet goed geregeld. Of ben je ondernemer zonder personeel en is dit een puntje op de horizon dat steeds maar niet de aandacht krijgt die het nodig heeft. Schrijf je dan in voor deze interactieve lezing.

Waar ga je mee naar huis?

Wil je van dat stemmetje in je achterhoofd af dat je hier iets mee moet doen? Na deze lezing ga je naar huis met praktische tips, je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijgt laagdrempelige handvaten om nu wel die stap te zetten om aan de slag te gaan met jouw pensioen. Zorg voor jezelf, een ander gaat het niet doen.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

Partner:

Rabobank

SOORTGELIJKE EVENEMENTEN

INSCHRIJVEN

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in.

*Vul alle velden in, laat ze niet leeg

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst.

Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.