Webinar: Ken je klant

Webinar: Ken je klant

Omschrijving:

Commercie is uitdagend, zéker nu Corona mogelijk leidt tot uitstel en onzekerheid bij jouw klanten. Je hebt een goed product of dienst, maar hoe wakker je bij een potentiële klant de behoefte aan om daadwerkelijk jouw product of dienst te kopen? In dit webinar neemt Niels Hustings je mee in koopmotieven en beslisgedrag van klanten. Van “verkopen” naar “helpen kopen” door inzicht te krijgen in menstypologieën, trechteren van klantwensen en het omzetten van weerstanden in kansen. Je weet vaak wel WAT de klant zoekt, maar weet je ook het WAAROM? Wat doet dit met het commercieel rendement? Daar kom je in dit webinar achter.

Voor wie?

Dit webinar heeft waarde voor iedereen met rechtstreekse commerciële verantwoordelijkheid binnen het bedrijf, van eigenaar tot accountmanager. Indien jijzelf en jouw gedrag en vaardigheden het verschil maken waarom klanten bij jou kopen, schrijf je dan zeker in voor dit webinar.

Waar ga je mee naar huis?

Na afloop van het webinar, ben je beter in staat verschillende klanttypologieën te herkennen. Daarnaast acherhaal je beter via diverse vraagtechnieken welke koopmotieven achter de wensen en bezwaren van jouw huidige en toekomstige klanten schuilgaan. Zo ben je beter in staat jouw product of dienst te presenteren en daarna de klant te helpen daadwerkelijk bij jou te kopen.

Programma:

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je deelname.

Partner:

Station88

INSCHRIJVEN

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in.

*Vul alle velden in, laat ze niet leeg

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst.

Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.