European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Algemeen Door: Bianca Kemper

Make it in Tilburg

Tilburg is een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Van textielstad getransformeerd tot broedplaats voor creatieve en sociale denkers. Met transport en techniek als koplopers, en veel ruimte voor innovatieve starters en makers. Een bescheiden stad met een enorme diversiteit aan mensen, die graag en veel samenwerken. Wat zorgt voor een kettingreactie aan slimme oplossingen voor gezamenlijke uitdagingen. Daarom is Tilburg de pioniersstad voor creatieve ondernemers die willen werken aan vooruitgang en groei. Alles is hier mogelijk. Ben jij ondernemer in Tilburg, neem dan zeker eens een kijkje op makeitintilburg.nl. Maar ook voor ondernemers in Waalwijk, Oisterwijk, Goirle, Dongen, Heusden, Hilvarenbeek en Loon op Zand is er specifieke informatie op gemeentelijk niveau te vinden.